dijous, 11 d’agost del 2011

Comunicat de premsa

La primera Marxa Jove pel Territori engloba les principals entitats juvenils de Mallorca 

 Ja fa uns mesos que diverses entitats juvenils de Mallorca van crear una comissió per a dur a terme la primera Marxa Jove pel Territori. Aquesta iniciativa, que ja s’ha dut a terme a altres llocs del país, tracta d’una caminada lúdica i reivindicativa. Per una banda vol promoure la germanor entre associacions juvenils que fan feina en distints àmbits. Per l’altra, vol sensibilitzar a la població i, especialment els joves, de la importància de respectar i protegir el territori de Mallorca.

La primera Marxa Jove pel Territori tendrà lloc el proper 27 d’agost entre Sant Joan i Montuïri. A més de passejar pel cor de Mallorca i gaudir del paisatge, la caminada servirà per denunciar la destrucció que suposen les obres a algunes carreteres del Pla de Mallorca. En arribar a la destinació, es farà un sopar popular i un concert amb artistes com Biel Majoral, Rock’n’press o Pep Suasi, que han mostrat el seu total suport a la iniciativa.

La comissió Marxa Jove pel Territori està formada per prop d’una dotzena d’entitats molt diverses, al marge de partits polítics. A pesar que la caminada estigui convocada i gestionada únicament per joves, la marxa és oberta a la participació de tota aquella gent sensible a una causa tan arrelada a Mallorca com és la defensa del territori i a tothom que vulgui mostrar el seu suport al fet que el jovent s’organitzi.

2 comentaris:

  1. no hi podré assistir ja que estarem acabant d'enllestir tots els preparatius pel rock'n'rostoll que és el mateix dia! però teniu tot el meu suport! una abraçada!

    ResponElimina
  2. Em sap greu, però no podrem assistir perquè vaig a les noces de la meva neboda.
    Vos desitj tot un èxit de participació i en esperit estic amb vosaltres!!!

    ResponElimina