dimarts, 23 d’agost del 2011

Recomanacions per dissabte

Companys i companyes,

dissabte ens trobarem a els 19.00h a la rotonda de Sant Joan per iniciar la primera Marxa Jove pel Territori. Convé tenir present:

- Serà una horeta de caminar, per tant és recomanable dur roba i sabates adequades. El camí és pla i recte. Partirem puntuals.

- Una ambulància ens acompanyarà per si passa res (cop de calor, cansament,...) i un cotxe de suport però no oblideu dur aigua.

- Cal respectar el medi ambient i no deixar fems pel camí.

- Si veniu en tren, pensau que l'aturada de Sant Joan és a 2km del poble. Podeu pujar-hi la bici i així us serà més fàcil. Si veniu en cotxe, podeu deixar-lo a la rotonda, hi ha espai per aparcar. Per tornar de Montuïri al lloc d'origen en acabar el concert, es faran viatges. Així mateix, hi ha pobles on s'organitzen cotxades, podeu fer el mateix al vostre. La informació del transport públic és a http://tib.caib.es

- A la Marxa s'ha de notar que hi ha gent de tots els pobles! duis les vostres senyeres municipals i li donarem color a la caminada!

- No oblideu fer difusió i fer extensiva la convocatòria a grans i petits! la Marxa la convocam el jovent però hi ha de ser tothom!

Per a qualsevol dubte: marxapelterritori@gmail.com
Tota la informació a http://marxajove.blogspot.com

Salut i Marxa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada