diumenge, 28 d’agost del 2011

Més de tres-centes persones acudeixen a la primera Marxa Jove pel Territori


 El vespre del dissabte 27 d’agost ha tengut lloc la primera Marxa Jove pel Territori a Mallorca. La caminada entre Sant Joan i Montuïri, convocada per una quinzena d’entitats juvenils de l’illa, s’ha iniciat a les 19.20h. Unes tres-centes persones, la majoria d’elles joves, han donat suport a aquesta iniciativa de caire lúdic i reivindicatiu.

Durant més d’una hora s’ha seguit el trajecte de forma paral·lela a la carretera que uneix ambdues poblacions. Banderes verdes amb la silueta de Mallorca en blanc i senyeres de diferents municipis han acompanyat la Marxa. El recorregut ha durat una hora i quart i no hi ha hagut cap tipus d’incident. El servei d’ordre, format per cinc persones de la Comissió Marxa Jove, més un cotxe de suport i una ambulància, han vetllat per a què tot anàs bé. L’únic punt complicat ha estat en arribar a Montuïri on l’organització ha hagut de dirigir el trànsit a la rotonda d’entrada. També dins el nucli urbà  de la població, s’ha hagut de fer així. 


A les 20.30h hores hem arribat a la piscina  del pub ‘es Dau’ de Montuïri. Tot i que, en un principi, estava previst celebrar el fi de festa a la plaça municipal de l’avinguda del mateix nom, per motius pràctics s’ha optat pel lloc esmentat.  A partir de les 21.00h i després de llegir el manifest,  s’ha començat a servir el sopar i a les 21.30h s’han iniciat els concerts. Així, Biel Majoral, Rock’n’press, Pep Suasi, Barrumbada i es Reboster han interpretat vàries cançons en acústic. Membres de l’organització i voluntaris han fet viatges en cotxe cap a Sant Joan, on es trobaven aparcats els vehicles dels participants. 


Des de la Comissió de la Marxa Jove pel Territori volem agrair a tots i totes les participants la seva assistència, així com a les entitats adherides i els músics la participació a l’esdeveniment. Valoram molt positivament el resultat de la primera convocatòria. Hem superat les expectatives que ens havíem fixat i consideram la resposta com un èxit, tractant-se de la primera edició de la Marxa. Això ens encoratja a seguir realitzant marxes pel territori de forma anual, intentant que cada vegada hi hagi més entitats juvenils que s’hi sumin. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada