dilluns, 16 de juliol del 2012

La Marxa Jove pel Territori es consolida amb la segona edició


Prop de tres-centes persones participen a la pujada a Muleta, al Port de Sóller 

La segona Marxa Jove pel Territori s'ha celebrat aquest dissabte al Port de Sóller. Ha consistit en una caminada des de l'aparcament de can Miró fins dalt de tot del turó de Muleta. Hi ha assistit prop de tres-centes persones, la majoria d'elles joves de les vint entitats que hi donaven suport.  La Marxa ha estat encapçalada pels xeremiers Pau i Càndid i s'hi ha pogut veure banderes verdes amb la silueta de Mallorca i també algunes banderes de Sóller.
La caminada ha durat prop més d'una hora i, en arribar a dalt, s'ha llegit el manifest. Després s'ha tornat al punt de partida, l'aparcament de can Miró, on s'ha dut a terme un sopar popular i un concert a càrrec dels ràpers Valtònyc i Hugkakke.

La Marxa ha servit per denunciar l'amenaça urbanística que recau damunt Muleta però també per fer palès que són molts els indrets on el govern del PP hi ha posat un punt de mira. Sa Ràpita-es Trenc, son Bordoi, Canyamel, ses Fontanelles, sant Elm,... davant d'això no ens podem quedar de braços plegats.

El jovent organitzat de Mallorca ha fet possible la consolidació d'aquesta iniciativa, totalment autogestionada, que s'espera de llarg recorregut. Com ja varem dir l'any passat, se seguirà celebrant la Marxa Jove pel Territori per demostrar que el jovent està unit en defensa del nostre paisatge i ecosistema. Com present i futur d'aquest país, necessitam una illa sostenible que no posi en perill la nostra qualitat de vida i la dels nostres fills. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada